Lokalvård i Stockholm – Topp 3

Har du en arbetsplats i huvudstaden och behöver hjälp att hålla rent i lokalerna? Anlita en pålitlig städfirma som utför lokalvård i Stockholm och få tid över till att fokusera på arbetet. Vi listar några av våra favoriter bland alla duktiga aktörer som finns på marknaden.

Men lita inte på oss – kontakta själv flera firmor och jämför själv! Hos en sida som Reco kan du se betyg och omdömen på städföretag i hela landet.

1. Stockholms Städsystem AB

Hos Stockholms Städsystem erbjuds du lokalvård i Stockholm av utbildad städpersonal och ett seriöst företag med nära kontakt till branschorganisationer. Städsystem har riktat in sig på företagskunder och har städat på arbetsplatser och kontor sedan starten 1968. Du kan få hjälp med alla typer av lokalvård i Stockholm hos Städsystem!

Besök Städsystem

2. SOL

SOL Facility Services erbjuder många tjänster inom företagsservice, från städning till bemanning och affischering. Man levererar så klart lokalvård i Stockholm, men även i andra städer både i Sverige och internationellt. SOL är en stor koncern med gott rykte och stor erfarenhet av alla typer av städuppdrag.

  • Brett utbud av tjänster
  • Internationellt företag
  • Auktoriserade av Almega Serviceföretagen
Besök SOL

3. Julias Städservice

Hos Julias Städservice kan du få företagsstädning i Stockholm av ett mindre och familjeägt städföretag som alltid ser till sina kunders bästa. Här städar man åt små och medelstora företag och erbjuder miljövänlig städning i hela Stockholmsområdet. Här kan du också få tilläggstjänster som fönsterputs eller flyttstädning.

  • 10 års erfarenhet
  • Inga dolda avgifter
  • Rekommenderat företag hos Reco.se
Besök Julias Städservice

5 tips för företagsstädning

Lokalvård och företagsstädning är oftast helt synonyma begrepp, men ibland används lokalvård som ett något mer heltäckande begrepp, och inkluderar golvvård och andra kringliggande tjänster. Du kan läsa mer om företagsstädning och vad du bör tänka på när du väljer städfirma på vår sida om Städning för företag!

Copyright © All Rights Reserved