Föreningsinfo 06 Okt , 2017

Föreningsinfo är en gratis tjänst som erbjuder information om och för föreningar. Allt innehåll på webbplatsen är producerat av föreningsinfo, med källor som Skatteverket, Bolagsverket, Studiefrämjandet och Riksdagen. Alla artiklar och inlägg kan nås fritt. Vi gör vårt bästa för att hålla all information i tjänsten uppdaterad. Det kan dock inte garanteras att den information som visas är korrekt, fullständig och aktuell.

Föreningsinfo ansvarar inte för skador som orsakats av användningen av föråldrad, felaktig eller ofullständig information. Webbplatsen innehåller länkar till andra webbplatser (till exempel gruppwebbplatser och källor). Föreningsinfo ansvarar inte för och har ingen inverkan på innehållet på dessa webbplatser. Om du märker något olämpligt eller olagligt innehåll på någon av de webbplatser som är länkade, eller i något av innehållet på vår webbplats, informera oss så att vi kan ta bort innehållet i fråga.